iso-27001
Iso 9001

Nieuw: De i-Collectie – v.a. € 4,95

Deze innovatieve dienst is ontworpen om organisaties van elke omvang te voorzien van een uitgebreide en efficiënte oplossing voor het proactief beheer van hun apparaten.

De i-collectie omvat verschillende pakketten die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de unieke behoeften van bedrijven die op zoek zijn naar managed device-oplossingen. Of het nu gaat om werkplekken, printers, netwerkapparatuur of servers, de i-collectie stelt organisaties in staat om hun apparatuur moeiteloos te beheren en te onderhouden.

De belangrijkste kenmerken van de i-collectie zijn onder meer:

1. Device Monitoring: Met behulp van geavanceerde monitoringtools hebben wij realtime inzicht krijgen in de prestaties, beveiliging en gezondheid van hun apparaten. Dit helpt bij het proactief identificeren van potentiële problemen en het minimaliseren van onverwachte uitvaltijd.

2. Software Management: De i-collectie biedt een gecentraliseerde aanpak voor het installeren, bijwerken en beheren van software op alle aangesloten apparaten. Dit zorgt voor consistentie en beveiliging door ervoor te zorgen dat alle software up-to-date is en voldoet aan de vereiste normen.

3. Beveiligingsmaatregelen: Met de i-collectie kunnen bedrijven een robuust beveiligingsbeleid implementeren en afdwingen op alle apparaten. Van antivirusbescherming tot het op afstand wissen van gegevens bij verlies of diefstal, de beveiligingsfuncties zijn ontworpen om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen.

4. Helpdeskondersteuning: Klanten van i-Beheer kunnen rekenen op toegewijde helpdeskondersteuning om eventuele vragen, problemen of technische uitdagingen op te lossen. Onze servicedesk staat altijd klaar om te assisteren en ervoor te zorgen dat de i-collectie optimaal wordt benut.

Met de i-Collectie van i-Beheer® heeft u uw hele netwerk onder controle. Geen verassingen, volledig transparant in de investeringen en of updates die aanstaande zijn.

De implementatie hiervan doen we binnen 1 uur, kosteloos.

Vanaf €4,95 per maand per apparaat bent u in control!

Wilt u dit ook? Wij kunnen indien gewenst dit morgen al bij u implementeren.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved