iso-27001
Iso 9001

Ontdek onze Immutable Backup oplossing

Gegevens zijn het kloppende hart van elke onderneming en het is van cruciaal belang om ze veilig te houden. Daarom stellen we met trots onze nieuwste innovatie voor: de Immutable Backup oplossing. Dit is veel meer dan zomaar een back-up; het is een onwrikbare kopie die uw waardevolle gegevens beschermt tegen verlies, manipulatie of schadelijke aanvallen.

Wat maakt deze oplossing zo bijzonder? Het draait allemaal om de onveranderlijkheid. Zodra uw gegevens zijn opgeslagen, worden ze vergrendeld in een onwrikbare staat. Dit betekent dat zelfs wanneer interne gebruikers of kwaadwillende partijen proberen om wijzigingen aan te brengen, dit simpelweg onmogelijk is. Uw gegevens blijven onaangetast en veilig, ongeacht de omstandigheden.

In een wereld waarin gegevensbeveiliging cruciaal is, biedt de Immutable Backup oplossing een ongeëvenaarde bescherming. Het waarborgt niet alleen de continuïteit van uw bedrijf, maar het biedt ook gemoedsrust in een tijd waarin gegevensveiligheid van vitaal belang is.

Kies voor deze nieuwe oplossing en bewaar uw gegevens veilig, onveranderlijk en altijd toegankelijk. Geef uw bedrijf de bescherming die het vereist.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved