iso-27001
Iso 9001

Onze Servicedesk staat voor u klaar!

Wij vinden het belangrijk dat u met alle vraagstukken bij ons terecht kunt, of u nu een probleem ervaart, een verzoek wilt doorgeven of een vraag heeft: wij staan voor u klaar! Als u tijdens kantooruren contact met ons opneemt, krijgt u altijd een medewerker aan de lijn die u verder kan helpen. Wij proberen uw verzoek altijd direct af te handelen. Wanneer dit niet lukt wordt u direct doorverbonden met één van onze engineers of registreren wij een melding zodat de engineer dit later kan oplossen.

Alle meldingen worden in een door ons ontwikkeld systeem geregistreerd en krijgen een uniek nummer dat wij gebruiken om de voortgang te bewaken. Op deze manier kunnen wij ook snel achterhalen of het probleem vaker voorkomt en of er sprake is van een terugkerend probleem. 

Belt u buiten onze openingstijden dan kunt u een boodschap achterlaten. U kunt ons ook altijd mailen. Wij nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact op. Heeft u een overeenkomst met ons? Dan is onze storingsdienst 24×7 direct bereikbaar!

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved