iso-27001
Iso 9001

Private Cloud & Back-up | Veilige opslag van uw ICT gegevens en data

Al uw gegevens op een veilige plek binnen Nederland. Geen onduidelijke of omslachtige diensten voor back-up of Cloud oplossingen. Dat is wat i-Beheer Private Cloud (IPC) betekend! Met IPC bieden we u een automatiseringsoplossing op maat. U betaalt per maand en per gebruiker. Het abonnement is eenvoudig uit te breiden en biedt u zicht en grip op de kosten. U weet daarnaast altijd waar uw gegevens staan. Ook is de IPC te combineren met een server op locatie en/of Microsoft 365. Hierdoor beschikt u altijd over de beste omgeving voor de meest gunstigste prijs.

Het i-Datacenter garandeert
een uptime van 99,99%

Met IPC heeft u geen omkijken meer naar uw opslagcapaciteit. Geen servers meer die om uitbreiding en updates vragen. Met IPC nemen we u dit uit handen. We zetten uw huidige servercapaciteit om naar een virtueel platform. Deze virtuele servers bevinden zich in ons eigen i-Datacenter in Coevorden of Emmen. Het i-Datacenter garandeert een uptime van 99,99%, een leveringszekerheid die ongekend is. Daarbij is ons i-Datacenter ISO 27001 en 9001 gecertificeerd, wat betekent dat uw gegevens veilig staan.

i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

lagere energiekosten en
lagere investeringskosten

Wanneer u bent overgestapt naar IPC betekend dit kostenbesparing! Traditionele werkplekken hoeven enkel nog maar verbinding te maken met de IPC-server. Bij deze verbinding worden verder alle bewerkingen uitgevoerd. Door werkstations op locatie te vervangen door Thin-clients creëert u een extra besparing. Het stroomverbruik van Thin-clients is gemiddeld 80% lager dan bij normale werkstations. Ook is de levensduur van een Thin-client systeem een stuk langer.


Dit levert dus een dubbele besparing op: lagere energiekosten en lagere investeringskosten. En is daarbij ook beter voor het milieu.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved