iso-27001
Iso 9001

Proactief beheer met onze i-Collectie

Wij hebben een nieuwe benadering geïntroduceerd voor IT-beheer door middel van onze Remote Monitoring and Management (RMM) oplossing, i-Collectie. Deze aanpak richt zich op het identificeren en oplossen van potentiële IT-problemen voordat ze gebruikers daadwerkelijk hinderen.

Traditioneel worden IT-problemen vaak pas ontdekt wanneer ze zich voordoen en gebruikers er last van ondervinden. Dit kan leiden tot verlies van productiviteit en ongemak. Met i-Collectie worden problemen op de achtergrond geanalyseerd en aangepakt, wat downtime minimaliseert en de gebruikerservaring verbetert.

Deze proactieve aanpak biedt meerdere voordelen, waaronder het verminderen van de impact van IT-problemen op de dagelijkse gang van zaken, waardoor gebruikers een stabielere IT-omgeving ervaren. Bovendien kan het kostenbesparingen opleveren, aangezien het voorkomen van problemen vaak goedkoper is dan het oplossen ervan nadat ze zich hebben voorgedaan.

Wij blijven vooroplopen in het gebied van IT-beheer met de implementatie van i-Collectie. De keuze voor proactief IT-beheer markeert het afscheid van ouderwetse onderhoudscontracten, in plaats daarvan omarmen bedrijven nu hedendaagse technologieën die hen in staat stellen om vooruit te kijken en problemen te voorkomen voordat ze een negatieve invloed hebben.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved