iso-27001
Iso 9001

Service en hulp op afstand! Storing vrij van uw ICT en computer

Onze Service desk is de eerste plaats waar u terecht kunt voor service, hulp en ICT gerelateerde vragen. Onze medewerkers op de Service desk maken zich uw netwerk razendsnel eigen en kennen hierdoor de automatiseringssituatie binnen uw organisatie. Daarbij weten ze met welke hard- en software uw organisatie werkt. Dit is de ideale situatie voor uniek service en hulp voor uw ICT en computer. Het is voor u een geruststelling dat u geholpen wordt door gemotiveerde en ervaren medewerkers, binnen de afgesproken contractueel vastgelegde responstijd. Tevens bent u niet afhankelijk van 1 persoon.

ICT Storing aan uw computer of systeem?

Voor unieke ICT hulp en service voor uw computer of systeem op locatie, bent u bij i-Beheer aan het juiste adres. Onze storingsdienst biedt de hulp en service voor spoedeisende problemen en is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Benieuwd wat i-Beheer op het gebied van service, hulp en storing in de ICT voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier of stuur ons een e-mail (vrijwel direct antwoord).

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved