iso-27001
Iso 9001

I-Beheer is de communicatie partner in Telefonie, VoIP en Internet.

Ook voor internet, telefonie en VoIP bent u bij ons aan het juiste adres. De ontwikkelingen op het gebied van mobiele en vaste communicatie volgen elkaar in een hoog tempo op. Dagelijks verschijnen berichten over de nieuwe
technische mogelijkheden die zich op het gebied van mobiele communicatie voordoen.

Wij kijken graag samen met u naar welke ontwikkelingen kunnen een bijdrage leveren voor mobiele communicatiewensen binnen uw organisatie.

Wilt u uw medewerkers binnen en buiten kantoor voorzien van draadloze verbindingsmogelijkheden
en kosten besparen op uw telefoon en of internet? I-Beheer ondersteunt uw organisatie in het selecteren van mobiele communicatiemogelijkheden die bijdragen aan uw mobiele communicatiewensen. We laten u zien welke ontwikkelingen u de komende jaren kunt verwachten, op welke manieren deze ontwikkelingen binnen uw
organisatie passen en welke voordelen aan deze ontwikkelingen zijn verbonden.

Kom met ons in contact door het contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen, wij zullen u adviseren op het gebied van internet, telefonie en VoIP.

Internet

De mogelijkheden die internet biedt voor organisaties zijn niet meer weg te denken. Het verzenden van e-mail, het zoeken van informatie of het verzenden van grote hoeveelheden gegevens tussen bedrijfslocaties zijn handelingen die een snelle en betrouwbare internetverbinding ondersteunen.

Tevens ontstaan er door de razendsnelle internetontwikkelingen telkens nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen meerdere bedrijfslocaties gekoppeld
worden middels Crossnet. Er worden diverse glasvezelprojecten uitgevoerd die organisaties voorzien van supersnel internet.

De zakelijk internetvoorzieningen van I-Beheer voorzien uw organisatie van een snelle en betrouwbare internetverbinding met een gegarandeerde beschikbaarheidgraad. Tevens biedt I-Beheer Crossnet aan dat de koppeling van uw bedrijfslocaties mogelijk maakt.

Postcode check

Benieuwd wat i-Beheer op het gebied van internet voor u kan betekenen? Doe hier de internet check 

VOIP

De snelle ontwikkeling van internet heeft de afgelopenjaren gezorgd voor een omwenteling in de telecommunicatiemarkt. Decennia lang bestond er een duidelijke scheiding tussen het spraak- en dataverkeer. Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk dat zowel spraak- als datastromen over een zelfde netwerk verstuurd kunnen worden. Deze vernieuwde manier van spraak versturing wordt aangeduid
met de term VoIP, ook wel bekend als spraak over het netwerk.


Middels VoIP van I-Beheer wordt het analoge traditionele audiosignaal omgezet in een digitaal signaal dat via bestaande netwerken, zoals het internet verzonden kan worden. Hierdoor wordt telefonie op datanetwerken mogelijk en ontstaat de mogelijkheid om traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. In combinatie met een breedbandabonnement met een vast tarief kunt u fors besparen op uw telefoonkosten.

Nieuwe ontwikkelingen in technologie maken het voor de meeste organisaties bijna onmogelijk om een helder onderscheid te maken tussen hype en haalbaarheid. VoIP is inmiddels geen hype meer, maar een technologie met aantoonbare voordelen.

Eén netwerk
Met de komst van VoIP zijn organisaties niet meer genoodzaakt om aparte netwerken voor telefonie en data aan te leggen.

Meer vestigingen
Door middel van één enkele VoIP centrale in combinatie met een VPN verbinding bent u in staat meerdere vestigingen te voorzien van VoIP telefonie.

Kostenbesparing
Het gebruik van VoIP kan u grote kostenvoordelen opleveren. U belt dan namelijk goedkoper en zelfs gratis tussen uw vestigingen.

Kom met ons in contact door het contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen, wij zullen u adviseren op het gebied van internet, telefonie en VoIP.

Meer informatie

U wilt meer informatie over communicatie?
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Wij zetten voor u de puntjes op de i

POSTCODE CHECK

Doe de gratis beschikbaarheidscan!

Wij zetten voor u de puntjes op de i

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved