iso-27001
Iso 9001

VakantieTips

Het meenemen van apparaten op vakantie kan een geweldige manier zijn om verbonden te blijven, herinneringen vast te leggen en uw reiservaring te verbeteren. Er zijn echter enkele belangrijke zaken om in gedachten te houden:

  1. Reis licht en efficiënt: Kies zorgvuldig welke apparaten u meeneemt. Overweeg multifunctionele apparaten, zoals een smartphone die ook als camera, GPS en communicatiemiddel kan dienen. Hoe lichter uw bagage, hoe gemakkelijker het reizen wordt.
  2. Beveiliging en diefstalpreventie: Bescherm uw apparaten met sterke wachtwoorden en stel indien mogelijk tweestapsverificatie in. Overweeg ook het gebruik van een VPN om uw gegevens te beveiligen wanneer u verbinding maakt met openbare wifi-netwerken. Zorg ervoor dat u uw apparaten nooit onbeheerd achterlaat en gebruik kluisjes in accommodaties om ze veilig op te bergen.
  3. Adapters en stekkers: Controleer welke stekkers en adapters u nodig heeft voor uw bestemming, aangezien verschillende landen verschillende stopcontacttypen hebben. Dit voorkomt problemen bij het opladen van uw apparaten.
  4. Dataroaming en wifi: Schakel dataroaming uit om onverwachte hoge kosten voor mobiel internet te voorkomen. Zoek naar wifi-hotspots in uw accommodatie of openbare plaatsen om online te gaan.
  5. Hitte- en waterbescherming: Bescherm uw apparaten tegen extreme temperaturen, vooral als u naar een warm klimaat reist. Laat ze niet in de zon liggen of in een hete auto achter. Gebruik ook waterdichte of waterbestendige hoesjes voor uw apparaten, vooral als u naar een strand- of waterbestemming gaat.
  6. Back-ups maken: Maak regelmatig back-ups van uw gegevens, zowel op een externe harde schijf als in de cloud. Dit voorkomt dat u belangrijke foto’s en documenten verliest als er iets met uw apparaat gebeurt.
  7. Respecteer lokale regels en cultuur: Houd rekening met de regels en voorschriften met betrekking tot het gebruik van apparaten in het land waar u naartoe reist. Sommige plaatsen hebben beperkingen op het gebruik van drones, camera’s of andere elektronische apparaten op bepaalde locaties.

Door deze zaken in gedachten te houden, kunt u vol vertrouwen uw apparaten meenemen op vakantie en optimaal genieten van uw reiservaring, terwijl u uw apparaten veilig en goed beschermd houdt.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved