Webhosting

Vrijwel elke bedrijfstak voelt de impact van het internet waardoor een website vrijwel onmisbaar is. Potentiële klanten speuren het internet af naar informatie, producten en diensten. Indien een organisatie niet over een snelle en bereikbare website bezit, moet een bedrijfswebsite op een betrouwbare server draaien die dag en nacht in de lucht is.

 i-Beheer® voorziet uw organisatie hierin door het aanbieden van diverse Hosting pakketten die u in staat stelt een snelle en altijd te bereiken website aan te bieden.

 i-Beheer® beschikt over eigen servers, waarop u middels één van onze hosting pakketten uw eigen ruimte en mogelijkheden krijgt. Wij garanderen dat uw website 24/7 online is, met een bereikbaarheid van 99,9%. Middels diverse beveiligingsmaatregelen op de servers bent u beschermd tegen spammail en virussen. Tevens biedt I-Beheer® uw eigen controlepanel (Plesk) aan die u de mogelijkheid biedt om de instellingen van uw website te beheren. Hierin zijn ook mogelijkheden om webstatistieken in te zien opgenomen

 

 

Webhosting
Pakketten

Om tot een goed te bereiken website te komen, bieden wij diverse webhosting pakketten aan. Welk pakket voor uw organisatie geschikt is, is afhankelijk van de grootte van de bestanden die uw website bevat, de hoeveelheid bezoekers die u verwacht en de mate van interactiviteit op uw server. Zo nemen functionaliteiten als online winkelen of grote download bestanden, veel ruimte in beslag.