iso-27001
Iso 9001

Werken en leren bij i-Beheer®

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een geweldige kans om je carrière te beginnen?! i-Beheer® in Coevorden nodigt jou uit om deel uit te maken van ons dynamische team. Wij bieden een unieke mogelijkheid om te werken en tegelijkertijd verder te studeren, waarbij wij de kosten voor je studie volledig vergoeden.

Bij i-Beheer® geloven we in het belang van voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling. We begrijpen dat schoolverlaters vaak nog onzeker zijn over hun toekomst en mogelijk niet direct willen kiezen voor een voltijdsbaan of een dure studie. Daarom bieden wij een mogelijkheid die je in staat stelt om parttime te werken en tegelijkertijd je studie te volgen, volledig op kosten van de zaak.

Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in de wereld van IT-beheer en -ondersteuning. Je zult werken met ervaren professionals die je zullen begeleiden en ondersteunen bij je leerproces. We zorgen ervoor dat je een gevarieerd takenpakket krijgt, zodat je een brede kennis kunt opbouwen en verschillende aspecten van het vakgebied kunt verkennen.

Dus, als je klaar bent om je carrière te lanceren en jezelf verder te ontwikkelen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bespreken hoe we jouw toekomst kunnen vormgeven en welke studie het beste bij je interesses en doelen past.

Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in het i-Beheer® team!

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved