iso-27001
Iso 9001

i-Beheer® biedt uitgebreide ICT-diensten, waaronder beheer van internet, cloud en telefonie, evenals online werkplekken.

Onze expertise in ICT-diensten gaat verder dan alleen het beheer van standaardoplossingen. We bieden ook proactief advies bij het beheren en implementeren van nieuwe ontwikkelingen als onderdeel van onze beheerdiensten. Daarnaast levert i-Beheer supersnelle en veilige internetdiensten, waardoor organisaties hun werkzaamheden efficiënt via het internet kunnen uitvoeren. Bovendien bieden we 24*7 ondersteuning aan, waarmee u als het ware uw eigen externe ICT-helpdesk creëert en dan ook direct geholpen wordt.

Vrijblijvende scan

Wil u een beeld krijgen in hoe veilig uw netwerk is doe dan onze geheel gratis vrijblijvende scan. 

i-Beheer® biedt uitgebreide ICT-diensten, waaronder beheer van internet, cloud en telefonie, evenals online werkplekken.

Onze expertise in ICT-diensten gaat verder dan alleen het beheer van standaardoplossingen. We bieden ook proactief advies bij het beheren en implementeren van nieuwe ontwikkelingen als onderdeel van onze beheerdiensten. Daarnaast levert i-Beheer supersnelle en veilige internetdiensten, waardoor organisaties hun werkzaamheden efficiënt via het internet kunnen uitvoeren. Bovendien bieden we 24*7 ondersteuning aan, waarmee u als het ware uw eigen externe ICT-helpdesk creëert en dan ook direct geholpen wordt.

Vrijblijvende scan

Wil u een beeld krijgen in hoe veilig uw netwerk is doe dan onze geheel gratis vrijblijvende scan. 

Heeft u een vraag of kunnen wij u ergens anders mee helpen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Coevorden:0524 – 52 22 52
Emmen:0591 – 74 51 80

[email protected]

Adresgegevens

Monierweg 9
7741KV Coevorden

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen

 

Openingstijden
Maandag:08:00 – 17:00
Dinsdag:08:00 – 17:00
Woensdag:08:00 – 17:00
Donderdag:08:00 – 17:00
Vrijdag:08:00 – 17:00

De IT partner die ICT voor u laat werken!

i-Beheer® is de one stop one shop onderneming en het aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen in de regio Coevorden en Emmen. Daarbij richt i-Beheer zich voornamelijk op organisaties in het midden en klein bedrijf (MKB). Onze ICT diensten bestaan uit; ICT Beheer, Service desk, Private Cloud, Hardware & Werkplekbeheer, VoIP & Internet, Beveiliging en Rackspace. Benieuwd wat wij op het gebied van ICT voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier of stuur ons een e-mail (vrijwel direct antwoord).

Onze ICT computer diensten beperken zich niet alleen tot het beheren van maatwerk ICT oplossingen. Ook pro-actief adviseren over het inkopen en installeren van nieuwe ontwikkelingen vallen onder onze beheerdiensten. Daarbij levert i-Beheer supersnelle en veilige internetdiensten, waardoor organisaties in omgeving Coevorden en Emmen in staat zijn werkzaamheden via het internet mogelijk te maken. Ook biedt i-Beheer support contracten aan waarbij u als het ware uw eigen ICT helpdesk op afstand creëert.

ICT PIT STOP

ICT Pit Stop is de lokale serviceverlener voor het snel verhelpen van verstoringen aan digitale werkplekken. Dit doet wij door werkplekken te voorzien van passend apparatuur dat zoveel mogelijk is afgestemd op de wens van de klant. Daarnaast dragen wij zorg voor tijdig onderhoud, worden defecte werkplekapparaten razendsnel hersteld en houden wij ons aan gemaakt gemaakte afspraken.

Ons laatste ICT Nieuws

Cybersecurity in het MKB: Een Groeiende Uitdaging

Kleine en middelgrote bedrijven (MKB) worden steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen, zo blijkt uit het meest recente rapport van Kaspersky. Het rapport onthult een zorgwekkende stijging van 5% in het aantal cyberinfecties in het eerste kwartaal van 2024 vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Wij werken onder andere voor

ICT Beheer

Wij bieden een uitgebreid scala aan oplossingen op het gebied van ICT Beheer, waaronder Microsoft 365, om uw bedrijf efficiënter te laten werken. Met ons deskundige team van professionals zorgen we voor naadloos werkplekbeheer, waarbij we uw apparaten en software up-to-date houden en eventuele technische problemen snel oplossen.

Daarnaast nemen we ook het serverbeheer uit handen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze ervaren systeembeheerders zorgen voor een veilige en betrouwbare serveromgeving, zodat uw bedrijfsgegevens altijd beschermd zijn.

Onze servicedesk staat altijd paraat om u te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen. Onze vriendelijke helpdeskmedewerkers staan klaar om uw gebruikers snel en efficiënt te helpen, zodat uw bedrijfsactiviteiten soepel blijven verlopen.

Bovendien bieden we 24×7 monitoring van uw systemen en netwerken. Hierdoor kunnen we proactief potentiële problemen identificeren en oplossen voordat ze impact hebben op uw bedrijfsvoering. Vertrouw op onze ICT-expertise voor een stabiele en veilige werkomgeving.

Communicatie

Efficiënte communicatie is essentieel in de moderne IT-wereld en daar kunnen wij bij helpen. Met onze geavanceerde telefonie-oplossingen bent u altijd verbonden met uw collega’s en klanten, waar u ook bent. Met i-Beheer® mobiel kunt u uw telefooncentrale eenvoudig beheren en profiteren van handige functionaliteiten zoals doorschakelen en voicemail.

Daarnaast zorgen wij voor betrouwbare internetlijnen, zodat uw organisatie altijd snel en stabiel verbonden is met het internet. Met onze Wi-Fi-oplossingen creëren we een krachtig en veilig netwerk, zodat medewerkers moeiteloos kunnen samenwerken en klanten gebruik kunnen maken van betrouwbare internettoegang.

Met de opkomst van thuiswerken bieden wij ook oplossingen voor mobiel thuiswerken. Hiermee kunnen uw medewerkers veilig en efficiënt vanuit huis werken, terwijl ze toegang hebben tot bedrijfsbronnen en kunnen communiceren alsof ze op kantoor zijn.

Vertrouw op onze expertise op het gebied van communicatie binnen de IT en optimaliseer uw bedrijfscommunicatie voor maximale productiviteit en verbondenheid.

patch kabels

Beveiliging

Veiligheid staat voorop in de IT-wereld en wij bieden uitgebreide beveiligingsoplossingen om uw gegevens te beschermen. Met onze betrouwbare back-up oplossingen zorgen we ervoor dat uw belangrijke gegevens altijd veilig zijn en snel kunnen worden hersteld in geval van dataverlies.

We begrijpen het belang van computerbeveiliging en implementeren robuuste maatregelen om uw systemen te beschermen tegen dreigingen en malware. Onze experts staan klaar om proactief kwetsbaarheden te identificeren en te verhelpen, zodat uw bedrijfsinformatie veilig blijft.

Daarnaast bieden we dataherstel services voor het geval dat u onverhoopt gegevens verliest. Met geavanceerde technologieën en expertise kunnen we verloren gegevens herstellen en uw bedrijfscontinuïteit waarborgen.

Met onze VPN-verbindingen bieden we veilige en versleutelde netwerktoegang, zodat uw gegevens vertrouwelijk blijven, zelfs bij het werken op afstand. Bovendien voeren we regelmatig remote health checks uit om de beveiliging en prestaties van uw systemen te controleren en eventuele problemen snel te detecteren en op te lossen.

Kies voor onze uitgebreide IT-beveiligingsdiensten en zorg voor gemoedsrust wat betreft de veiligheid van uw bedrijfsgegevens.

Online werken

In de hedendaagse IT-wereld is online werken essentieel en wij bieden de juiste oplossingen om uw bedrijf op dit gebied te ondersteunen. Met onze betrouwbare webhostingdiensten zorgen we ervoor dat uw website veilig en altijd beschikbaar is voor uw klanten.

Onze i-Beheer® Private Cloud-oplossing biedt een flexibele en veilige omgeving voor uw bedrijfsgegevens en -applicaties. Hiermee kunt u op afstand samenwerken, bestanden delen en efficiënt werken, waar u ook bent.

Met onze state-of-the-art rackspace-faciliteiten bieden we een veilige en betrouwbare infrastructuur voor uw IT-apparatuur. Uw servers en netwerkapparaten worden gehost in een geavanceerde omgeving met 24/7 monitoring en ondersteuning.

Daarnaast zorgen wij voor snelle en betrouwbare glasvezelverbindingen, zodat uw bedrijf altijd toegang heeft tot snel internet en soepele online communicatie.

Vertrouw op onze expertise in Microsoft-servertechnologie om uw online werkomgeving te optimaliseren en te beveiligen. Bereik efficiëntie en productiviteit met onze IT-oplossingen voor online werken.

Dit zeggen onze klanten

i-Beheer is partner van onder andere

Microsoft | ICT | Computer | Coevorden | Emmen
Veeam | ICT | Computer | Coevorden | Emmen
HP| ICT | Computer | Coevorden | Emmen

I-Beheer is uw betrouwbare partner voor nieuwe ICT-oplossingen en innovatie. Wij begrijpen de waarde van digitale transformatie en bieden een uitgebreid scala aan diensten om uw bedrijf vooruit te helpen.

Onze expertise omvat cloud computing, waarbij we u helpen om uw IT-infrastructuur te moderniseren en kosten te besparen. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen en zorgen voor betrouwbare netwerkbeheer, zodat uw gegevens altijd veilig zijn.

Met onze softwareontwikkelingsservices creëren we op maat gemaakte mobiele applicaties die naadloos integreren met uw bedrijfsprocessen. We maken gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en het Internet of Things (IoT) om waardevolle inzichten uit uw data te halen.

Gegevensbeheer is essentieel in de huidige digitale wereld en wij helpen u om uw gegevens efficiënt te beheren en te analyseren. We bieden ook oplossingen voor bedrijfsautomatisering en projectmanagementsoftware om uw processen te stroomlijnen en uw productiviteit te verhogen.

Ons toegewijde team van IT-consultants staat klaar om u te ondersteunen bij uw digitale reis. Wij bieden uitstekend IT-servicebeheer en zorgen voor een optimale gebruikerservaring (UX) bij het ontwerpen van digitale werkplekken.

Kies voor onze uitgebreide diensten en transformeer uw organisatie met de kracht van technologie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen slagen in de digitale wereld.

 

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en consultancydiensten. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een volledige IT-outsourcing of ondersteuning bij het beheer van uw IT-infrastructuur, wij zijn er om u te helpen. Onze diensten omvatten ook data-analyse, waarbij we waardevolle inzichten uit uw gegevens halen om betere beslissingen te nemen en concurrentievoordeel te behalen.

Cyberbeveiliging is een integraal onderdeel van onze aanpak. We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen om uw gegevens en systemen te beschermen tegen bedreigingen en datalekken.

Daarnaast zorgen we voor een naadloze gebruikerservaring (UX) bij het ontwerpen van digitale werkplekken, zodat uw medewerkers productiever en tevredener zijn.

Bij ons draait het om samenwerking en partnerschap. We werken nauw met u samen om uw bedrijfsdoelstellingen te begrijpen en de juiste oplossingen te leveren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Maak vandaag nog een afspraak met ons en ontdek hoe onze expertise in ICT-innovatie en digitale transformatie uw organisatie kan stimuleren. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst.

Neem contact met mij op

Laat hieronder uw telefoonnummer of e-mailadres achter waarop wij u kunnen bereiken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij zetten voor u de puntjes op de i

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved

Vrijblijvende scan

Doe de gratis de vrijblijvende scan! Met deze scan willen wij u een inzicht geven over de veiligheid van de ICT binnen uw bedrijf. Hiermee kunt u zichzelf beschermen tegen mogelijke cyber dreigingen van buiten af.

Wij zetten voor u de puntjes op de i