iso-27001
Iso 9001

De NIS2 richtlijn en ISO27001

Voor ons staat het waarborgen van informatiebeveiliging hoog op onze prioriteitenlijst. We zetten ons in om niet alleen hoogwaardige IT-diensten te bieden, maar ook een stevige digitale infrastructuur te handhaven die bestand is tegen voortdurend veranderende dreigingen. In overeenstemming met deze toewijding hebben we stappen genomen om te voldoen aan de NIS2-richtlijn, en we hebben al de ISO27001-certificering behaald, waarbij we erkennen dat beide normen elkaar op bepaalde aspecten overlappen.

Wat betekent NIS2 voor onze klanten?

De NIS2-richtlijn, gericht op kritieke sectoren, is bedoeld om de veerkracht van netwerken en informatiesystemen te versterken. Voor onze klanten betekent dit dat we extra inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat hun digitale activa en gegevens worden beschermd tegen mogelijke cyberdreigingen. We passen onze systemen en processen aan om te voldoen aan de specifieke eisen van NIS2, waarbij we gebruikmaken van de synergie met onze bestaande ISO27001-certificering.

Actieve betrokkenheid en bewuste aanpak

Bij i-Beheer® begrijpen we dat cybersecurity een continu proces is. Onze teams zijn actief bezig met het monitoren en bijwerken van systemen om te voldoen aan de voortdurend evoluerende dreigingen en regelgeving. We nemen regelmatig deel aan evaluaties en audits en voorzien onze medewerkers van trainingen om ervoor te zorgen dat ze goed zijn uitgerust om met de dynamiek van cybersecurity om te gaan.

Overlap tussen ISO27001 en NIS2

Het is belangrijk op te merken dat onze ISO27001-certificering op bepaalde aspecten overlapt met de eisen van de NIS2-richtlijn. Dit betekent dat onze bestaande maatregelen voor informatiebeveiliging en processen, zoals incidentresponsprocedures en monitoringstechnologieën, al in lijn zijn met de bepalingen van NIS2. Deze geïntegreerde benadering stelt ons in staat om efficiënter te voldoen aan de eisen van beide normen, waardoor we een solide basis bieden voor de beveiliging van de informatie van onze klanten.

We blijven vooruitkijken, proactief anticiperend op nieuwe uitdagingen en technologische ontwikkelingen. Voor verdere vragen over onze inspanningen met betrekking tot NIS2 en informatiebeveiliging, nodigen we geïnteresseerden uit om contact met ons op te nemen.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved