iso-27001
Iso 9001

Slechts 3 op de 100 bedrijven voorbereid op cyberaanval

Volgens recent onderzoek blijkt dat de overgrote meerderheid van bedrijven wereldwijd nog steeds niet volledig voorbereid is op cyberincidenten. Ondanks de groeiende dreiging van cyberaanvallen, waaronder phishing, ransomware, supply chain- en social engineering-aanvallen, is het merendeel nog steeds kwetsbaar. Hoewel bedrijven zich bewust zijn van de noodzaak om zich te wapenen tegen cyberaanvallen, hebben velen nog niet het gewenste niveau van cybersecurity bereikt. Slechts 3 procent van de ondervraagde bedrijven wordt beschouwd als volledig voorbereid op een aanval.

Een veelvoorkomend patroon in de praktijk is dat zodra cyberveiligheid een hot topic wordt in de media, het tijdelijk de aandacht van het management krijgt. Maatregelen worden genomen en het belandt op de managementagenda, maar helaas verdwijnt het onderwerp vaak weer snel naar de achtergrond. Dit is riskant, omdat bedrijven worden blootgesteld aan blijvende bedreigingen. Het is essentieel dat cyberveiligheid bovenaan de agenda blijft staan en dat er voortdurend een vinger aan de pols wordt gehouden.

Hier komt onze rol om de hoek kijken. Wij zijn toegewijd aan het dagelijks monitoren van de cyberveiligheidstrends en het bijhouden van de laatste ontwikkelingen. Ons doel is om bedrijven bij te staan en hen op de hoogte te houden van de nieuwste bedreigingen en bijpassende oplossingen op het gebied van digitale veiligheid.

Een van de belangrijkste tools die we aanbieden is een uitgebreide audit van uw systemen. Deze audit biedt waardevolle inzichten en handvatten voor het verbeteren van uw cyberveiligheidsstrategie. In combinatie met een vulnerabilityscan en pentest kunnen we uw organisatie een duidelijk beeld geven van de huidige stand van zaken en u helpen bij het identificeren en aanpakken van zwakke punten.

Het is niet alleen belangrijk om eenmalig deze maatregelen te nemen, maar om ze regelmatig te herhalen. Daarom raden we aan om jaarlijks een audit en bijbehorende scans uit te voeren. Om dit proces gemakkelijker te maken, bieden wij deze diensten aan in de vorm van een abonnement, zodat u kunt genieten van voortdurende bescherming en gemoedsrust.

Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen en uw cyberveiligheidsstrategie te versterken, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved