iso-27001
Iso 9001

Het verschil tussen IT en/of ICT beheer

We bieden een uitgebreid scala aan producten en diensten op het gebied van informatietechnologie (IT) en communicatietechnologieën (ICT) om uw organisatie te ondersteunen en te laten groeien.

Als expert in IT-beheer richten we ons op het volledige spectrum van IT-systemen, waaronder hardware, software, netwerken en databases. Onze diensten omvatten monitoring, onderhoud, updates, beveiliging en optimalisatie om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen soepel en efficiënt verlopen.

Onze ICT-beheerdiensten gaan verder dan alleen IT en omvatten ook het beheer van telecommunicatiesystemen, internetverbindingen, mobiele technologieën en andere communicatie-infrastructuur. We streven ernaar om uw algehele communicatie en samenwerking te verbeteren door een geïntegreerde aanpak van IT- en ICT-beheer.

Bij i-Beheer bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ontdek onze kernproducten en -diensten:

  1. IT-infrastructuurbeheer: Wij zorgen voor monitoring, onderhoud en support voor uw hardware, software en netwerken.
  2. Cloudservices: Maak gebruik van onze geavanceerde cloudoplossingen voor flexibiliteit en schaalbaarheid.
  3. Netwerkbeveiliging: Bescherm uw systemen met onze robuuste beveiligingsoplossingen, inclusief firewalls, antivirussoftware en monitoringtools.
  4. Supportdiensten: Onze snelle en betrouwbare support staat altijd voor u klaar, van gebruikersvragen tot technische problemen.
  5. Data-backup en recovery: Zorg voor de veiligheid van uw gegevens met onze betrouwbare backup– en recovery-oplossingen.

Met i-Beheer krijgt u niet alleen hoogwaardige technologische oplossingen, maar ook een betrouwbare partner die uw bedrijf ondersteunt op het gebied van IT- en ICT-beheer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen groeien.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved