iso-27001
Iso 9001

I-Beheer® is Fortinet Partner

Als partner van Fortinet zijn wij verheugd om ons meest recente project te delen, waarbij we de volledige netwerkinfrastructuur van onze gewaardeerde klant, Betech, hebben vervangen door een redundante oplossing.

Onze nauwe samenwerking met Fortinet, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity, heeft geleid tot een belangrijke mijlpaal voor Betech. Het upgraden van hun netwerkinfrastructuur naar een redundant systeem betekent dat Betech nu kan rekenen op verbeterde stabiliteit en veerkracht in hun IT-omgeving.

Dit project onderstreept niet alleen onze technische bekwaamheid, maar ook onze toewijding om onze klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen die voldoen aan de moderne eisen voor betrouwbaarheid en beveiliging in een steeds digitaler wordende wereld.

Met deze succesvolle implementatie laten we opnieuw zien dat we klaar staan om organisaties te helpen bij het versterken van hun IT-infrastructuur en het beschermen van hun activa tegen cyberdreigingen. Voor meer informatie over ons werk en onze samenwerking met Fortinet, kunt u altijd contact met ons opnemen.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved