iso-27001
Iso 9001

MultiColorFiber tussen Emmen en Coevorden

In het komende jaar zullen wij een opwindende ontwikkeling zien: de implementatie van MultiColorFiber tussen onze locaties in Emmen en Coevorden. Deze vooruitstrevende technologie zal een ongekende snelheid bieden, waardoor we in staat zijn om onze communicatie- en dataverbindingen naar een nieuw niveau te tillen.

Het gebruik van deze razendsnelle verbinding zal niet alleen dienen voor gewone communicatie. We hebben plannen om de MultiColorFiber actief te gebruiken voor uitwijktoepassingen. Dit betekent dat we in het geval van storingen of onderbrekingen een betrouwbare alternatieve route hebben om onze bedrijfsactiviteiten naadloos voort te zetten.

Deze innovatie zal ons niet alleen in staat stellen om gegevens met ongekende snelheid te verzenden tussen Emmen en Coevorden, maar zal ook fungeren als een strategische troef om onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze technologie ons biedt en zijn ervan overtuigd dat het onze operationele efficiëntie zal verbeteren terwijl we onze veerkracht versterken.

Door de implementatie van MultiColorFiber tussen onze locaties in Emmen en Coevorden in het komende jaar, bevestigen we onze inzet om voorop te lopen in geavanceerde connectiviteitstechnologieën. Deze stap zal niet alleen onze interne processen verbeteren, maar zal ons ook positioneren als een veerkrachtige en vooruitstrevende organisatie in de regio.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved