iso-27001
Iso 9001

Voordeliger, sneller en beter bereikbaar

Betrouwbare en efficiënte IT-diensten zijn essentieel voor het succes van uw bedrijf. Wij zijn niet alleen voordeliger, maar ook sneller en beter bereikbaar dan onze concullega’s.

Onze diensten zijn scherp geprijsd zonder in te leveren op kwaliteit. Transparante tarieven zorgen ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Doordat wij snel kunnen schakelen tussen onze servicedesk en uw vaste engineer, is de kennis van uw omgeving altijd voorhanden. Dit betekent dat problemen snel en efficiënt worden opgelost en dat uw bedrijfsprocessen ononderbroken blijven. Onze flexibele aanpak zorgt voor continuïteit en optimalisatie van uw IT-omgeving.

Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar zonder wachtrijen. Dag en nacht staan onze specialisten voor u klaar om direct te helpen. Geen lange wachttijden, wat de uptime van uw systemen maximaliseert en uw productiviteit verhoogt.

We bieden vrijblijvend en onafhankelijk advies dat specifiek gericht is op uw bedrijfsbehoeften.

Speciale Aanbieding

Wij bieden u een kosteloze audit ter waarde van €1795,- waarmee u direct inzicht krijgt in uw huidige IT-situatie en potentiële verbeterpunten. Daarnaast is ons advies altijd vrijblijvend en onafhankelijk. Voor 2025 zijn er nog enkele inschrijvingen vrij, dus schrijf u snel in om verzekerd te zijn van de beste IT-ondersteuning.

Wij staan klaar om u te ondersteunen met innovatieve oplossingen die uw bedrijf vooruit helpen.

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved