iso-27001
Iso 9001

i-Beheer®, een frisse blik op ICT!

ICT, Internet, Cloud en Telefonie Beheer en online werkplek met i-Beheer® omgeving Drenthe, Assen, Coevorden en Emmen.

Onze expertise in ICT-diensten gaat verder dan alleen het beheer van standaardoplossingen. We bieden ook proactief advies bij het beheren en implementeren van nieuwe ontwikkelingen als onderdeel van onze beheerdiensten. Daarnaast levert i-Beheer supersnelle en veilige internetdiensten, waardoor organisaties in de regio Assen, Coevorden en Emmen hun werkzaamheden efficiënt via het internet kunnen uitvoeren. Bovendien bieden we 24*7 ondersteuning aan, waarmee u als het ware uw eigen externe ICT-helpdesk creëert en dan ook direct geholpen wordt.

vrijblijvende scan

i-Beheer® is de one stop one shop onderneming en het aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen in de regio Coevorden, Emmen en Assen. Daarbij richt i-Beheer zich voornamelijk op organisaties in het midden en klein bedrijf (MKB). Onze ICT diensten bestaan uit; ICT Beheer, Service desk, Private Cloud, Hardware & Werkplekbeheer, VoIP & Internet, Beveiliging en Rackspace. Benieuwd wat wij op het gebied van ICT voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier of stuur ons een e-mail.

 Wil u alvast een beeld krijgen in hoe veilig uw netwerk is doe dan onze geheel gratis vrijblijvende scan. 

Ict pit stop

ICT Pit Stop is de lokale serviceverlener voor het snel verhelpen van verstoringen aan digitale werkplekken. Dit doet wij door werkplekken te voorzien van passend apparatuur dat zoveel mogelijk is afgestemd op de wens van de klant. Daarnaast dragen wij zorg voor tijdig onderhoud, worden defecte werkplekapparaten razendsnel hersteld en houden wij ons aan gemaakt gemaakte afspraken.

Wij werken onder andere voor

wat vinden klanten van ons

Langeland - Borgman
Langeland - Borgman
Lees verder
Al sinds jaar en dag zijn i-Beheer en Langeland Borgman partners op het gebied van ICT. i-Beheer verzorgt voor ons alle ICT gerelateerde zaken zoals netwerken, softwareprogramma’s installeren en het maandelijkse onderhoud aan de systemen. Wij zien i-Beheer als een zeer belangrijke schakel bij onze werkzaamheden. Doordat we al vele jaren samen werken weten de medewerkers van i-Beheer precies hoe wij graag de systemen willen hebben en krijgen wij altijd een zeer goed advies als het gaat om nieuwe computers, server of andere ICT gerelateerde zaken. Ook de 24/7 servicedienst reageert zeer adequaat en snel. Kortom, een bedrijf waar we graag zaken mee doen.

- Peter Mulder
CLEANWASH
CLEANWASH
Lees verder
i-Beheer heeft ons voorzien van de inrichting en implementatie van onze nieuwe server. Dit houdt in dat wij met een moderne en efficiënte serveromgeving werken die aan al onze eisen voldoet. De implementatie is soepel verlopen en nog steeds worden onze vraagstukken adequaat opgelost, de techneuten zijn echte professionals.

- Kevin Prent
Betech
Betech
Lees verder
Betech werkt sinds enige jaren samen met i-Beheer omtrent alle IT-gerelateerde zaken. Wij zien i-Beheer als een partner die een steeds belangrijkere rol binnen onze organisatie speelt. De betrokkenheid, de reactiesnelheid en het professionele advies zorgen voor een positieve samenwerking die de komende jaren verder zal intensifiëren.

- Arjan Schuinder
Stichting Kinder-Opvang s Gravenzande (Okidoki)
Stichting Kinder-Opvang s Gravenzande (Okidoki)
Lees verder
Wij zijn al vele jaren een trouwe klant bij I-Beheer. Ondanks de grote fysieke afstand tussen onze bedrijven zijn wij erg blij met I-Beheer als partner. Wij hebben een vaste contactpersoon die alle ins en outs van ons bedrijf kent, waardoor de samenwerking op een persoonlijke en betrokken wijze verloopt. Met regelmaat hebben we overleg en kunnen we snel schakelen; deze contactpersoon voelt bijna als een soort collega voor ons. Wij stellen samen de kaders vast. Hij voert namens ons inhoudelijke gesprekken met onze externe partners, zodat de communicatie met deze partners helder en duidelijk blijft. De afdeling support is betrokken, geduldig en denkt mee. Zij zullen altijd proberen je probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

- Simone Heemskerk

Ons laatste ICT Nieuws

i-beheer is partner van

Vrijblijvende scan

Doe de gratis de vrijblijvende scan! Met deze scan willen wij u een inzicht geven over de veiligheid van de ICT binnen uw bedrijf. Hiermee kunt u zichzelf beschermen tegen mogelijke cyber dreigingen van buiten af.

Wij zetten voor u de puntjes op de i

i-Beheer B.V. ISO 27001 gecertificeerd
24 uurs service i-Beheer B.V
i-Beheer B.V. ISO 9001 gecertificeerd

Copyright © 2021 I-Beheer | All Rights Reserved